Bed voor de perfecte nachtrust

Bedbodems
en matrassen

De bodem

Ruggegraat van onze bedden

Elk lichaam is uniek. Daarom is de Capas-bodem volledig aan te passen aan jouw lichaam. Hierdoor kan jij volledig ontspannen en creëren wij een ergonomisch verantwoorde lighouding. Zo voorkom je rug- en nekklachten en geniet je van een diepe slaap.

Het instellen van jouw Capas-bodem gebeurt in de showroom. Door een professionele adviseur, ondersteund met de visie en kennis van de fysiotherapeut. Ervaar je na levering toch nog klachten? Geen nood. Gedurende de garantieperiode van 10 jaar mag je kosteloos een beroep doen op onze instel-service aan huis.

Video afspelen

ADVISEUR ALBERT LEGT UIT

‘Zo stellen we de bodem handmatig op je lichaam in’

In deze video legt slaapadviseur Albert Visser uit hoe de lattenbodem volledig op jouw lichaam is ingesteld.

Waarom kiezen voor een Capas-bodem:

01

Jouw lichaam is
het uitgangspunt

Wij kijken eerst naar je lichaam. De lengte, de breedte van schouders en heupen. We willen het allemaal weten zodat we het bed op jouw lichaam kunnen aanpassen.

02

Altijd de juiste ondersteuning

Het kan gebeuren dat in de loop van jaren je lichaam veranderd. Je mag dan, gedurende de garantietermijn, kosteloos gebruik maken van de instelservice aan huis.

03

Duurzaam en milieubewust

De latten zijn van duurzaam, gelaagd beukenhout en de vering van Hytrel, een kunststof die ook na jaren niet uitdroogt of scheurt. Vandaar die 10 jaar garantie op bed én bodem.

J. Lokhorst , Beneden-Leeuwen
J. Lokhorst , Beneden-Leeuwen
Fantastische dienstverlening & begeleiding
Lees verder
Capas is een speciaalzaak welke uitermate geschikt is voor mensen met rugproblemen. Ze werken met de beste materialen en stellen het bed precies op maat af. Het is een investering, maar als je door omstandigheden veel op bed ligt, dan is het must. De verlichting en ondersteuning die je krijgt door dit bed is onbetaalbaar. De begeleiding van Albert is fantastisch, maar we willen de bezorger/monteur niet vergeten. Kortom, blij met de aankoop en vooral waar we de aankoop gedaan hebben.
Reinier , Capelle aan den ijssel
Reinier , Capelle aan den ijssel
Alle verwachtingen vervuld
Lees verder
In eerste instantie was ik erg sceptisch, en dacht weer zo'n bedrijf dat meent het wiel uitgevonden te hebben. Maar na de prettige kennismaking en duidelijke uitleg dacht ik oké we geven het een kans. Na het zien dat het bed en de lattenbodem volledig je ruggengraat recht legt wist ik dit verhaal klopt. De eerste nacht miste ik mijn bekende holletje uit mijn oude matras, maar de rust in mijn rug na de eerste nacht was een verademing. Na twee weken wennen lag ik super lekker en sta ik op zonder rugklachten waar voorheen altijd sprake van was. Kan niet anders zeggen dan een top bed, slapen is een feest geworden en het wakker worden net zo.
Hennie , Puttershoek
Hennie , Puttershoek
Fantastisch!
Lees verder
Albert heeft ons heel goed geadviseerd, vooral op afspraak is echt heel fijn! In alle rust wordt alles uitgelegd over het matras/slaaphouding enz. De eerste 2 weken moesten we echt wennen, nu inmiddels bijna 3 maanden verder willen wij nooit meer anders!! Echt in één woord fantastisch!!
Previous
Volgende

Het matras

100% natuurlijk en op maat

Bij een matras zijn drie factoren van belang; ergonomie, drukverlaging en temperatuur. Een Capas-matras scoort op elke factor een 9+. Met als resultaat voor jou; een perfecte nachtrust.

De kern van ons matras is gemaakt van 100% natuurrubber. Door zijn extreem hoge puntelasticiteit neemt het de druk op het lichaam volledig weg. De zeven ergo-zones zorgen voor een goede ergonomische lighouding.

Omdat ieder lichaam anders is, voorzien wij in 9 varianten matrassen, verschillend in dikte en hardheid. Tijdens je bezoek aan onze showroom beoordeeld de adviseur welke variant het beste bij jouw past.

De tijk (hoes om het matras) is gemaakt van merinowol en bamboe waardoor je altijd een goede temperatuur ervaart. Nooit meer last van te warm of te koud, en lekker ademend.

Ons matras is volledig gemaakt van natuurlijke materialen en bevat geen giftige stoffen. Door de toepassing van 100% natuurrubber gaat het matras heel lang mee. Daarom geven wij 10 jaar garantie. Dat is pas duurzaamheid!

Video afspelen

ADVISEUR ALBERT LEGT UIT

‘Het matras is volledig gemaakt van 100% natuurrubber’

In deze video legt slaapadviseur Albert Visser uit waarom de matrassen van CAPAS zo uniek, duurzaam en comfortabel zijn.

Waarom kiezen voor een Capas-matras:

01

100% natuurlijk

Onze matrassen hebben een kern van 100% natuurrubber. De tijk is van bamboe en merinowol. Onze matrassen bevatten geen giftige stoffen en zijn met zorg voor natuur en milieu geproduceerd.

02

Weg met vocht

Door de ademende eigenschappen van natuurrubbber en de vochtregulerende werking van bamboe en wol, slaap u altijd droog en blijven bacteriën en schimmels buiten het bed.

03

Ideale houding

Het natuurrubber, met zijn drukverlagende eigenschappen, geeft een heerlijk comfort. Samen met de 7 ergo-zones en de 9 leverbare varianten zorgen wij altijd voor een perfecte match.

Benieuwd? Bel 085 040 9090

Of plan een afspraak

Gratis Brochure

In deze brochure vind je alle informatie over onze bedden. Vraag ‘m snel gratis aan!

Ontdek meer over het Capasbed

100% natuurlijke materialen

Hoofdborden en ombouwen

Beddengoed en kussens

Gratis brochure

Je ontvangt de brochure direct in je mailbox. Sparen wij het milieu een beetje ;-). Controleer ook uw spambox.